Vh Bernell Daughter1 No 32003 3584 From Anton Hammersho J Hobro Scenic Srgb Web

Sælg dine dyr med VikingLivestock!

VikingLivestock kobler vores internationale netværk af sæddistributører og andre partnere med vores danske netværk for at sælge dine dyr til højest mulig pris.

Når Viking i samarbejde med en af vores partnere møder en kunde, der efterspørger levedyr, arbejder vi sammen om at finde den rigtige løsning for kunden.

Efterfølgende giver det mulighed for at sælge Viking-sæd til de kunder, som har købt Viking-avlsdyrene fra Danmark. Denne samlede ”pakke” af sæd og dyr giver store muligheder og er til gavn for medlemmerne i VikingDanmark.

Når vi har en ordre på avlsdyr underskrevet, søger vi avlsdyr hos Vikings medlemmer. Dette gør vi typisk med en sms. Vi søger gerne dyrene områdevis i Danmark, så vi kan arbejde effektivt med opkøb og transport af dyrene. I 2019 har VikingLivestock købt avlsdyr i hele Danmark.

Efterspørgsel og marked svinger meget, men vi gør alt, hvad vi kan for at afsætte så mange danske avlsdyr som muligt til så høj en pris for dig som medlem.

Vil du vide mere, så kontakt VikingLivestock på tlf. 3038 7110 eller på [email protected]

Sælg Dine Dyr Img 4460 Vn Srgb Web

Service til danske landmænd

Eksport af avlsdyr er en af VikingLivestocks services for danske kvægbrugere. VikingLivestock arbejder dog med andre opgaver til medlemmerne af VikingDanmark.

Formidling af dyr i Danmark – der bliver omsat mange dyr internt i Danmark. VikingLivestock formidler dyr mellem danske kvægbrugere. Det kan være engangsformidling eller mere faste aftaler, hvor kunden ønsker dyr leveret løbende. Der er kvægbrugere, som ikke ønsker at have eget opdræt – her er VikingLivestock den professionelle partner mellem sælger og køber. Vi sikrer, at alle de aftalte ting bliver overholdt og aftalen bliver en fordel for begge parter.

Udarbejdelse af dokumenter og traces ved private eksporter – VikingLivestock har egne specialister til udarbejdelse af dokumenter og deltager i netværk med andre. Hvis du som medlem af VikingDanmark selv eksporterer avlsdyr, kan VikingLivestock servicere dig med udarbejdelse af de rigtige dokumenter og kontakt til myndigheder i Danmark. VikingLivestock kan supplere denne løsning med også at arrangere transporten af dine dyr til køber med professionelle transportfirmaer.

Sydgaarden1 V Ewald Kusk Kristensen 2 Srgb Web

Raceskifte

Går du og overvejer at skifte race? Så kan VikingLivestock og SimHerd hjælpe dig.

Er dine køer lidt for store til sengebåsene, eller vil du gerne have plads til flere køer i stalden - så kunne et raceskifte være noget for dig.

SimHerd kan sætte kroner og ører på konsekvensen af at skifte race i netop din besætning. Det er forskelligt fra besætning til besætning, hvilken strategi der er den bedste, og hvad der kan lade sig gøre i de eksisterende rammer. Derfor kan det være en god idé at få regnet efter, hvad der bedst kan betale sig for dig. En SimHerd beregning som denne koster typisk 2.925 kr. ex. moms alt efter omfanget af opgaven. Du vil modtage en rapport og rådgivning om, hvad der kan lade sig gøre i din besætning.

VikingLivestock kan hjælpe med at opkøbe og sælge kvier og køer af alle racer. Vi sikrer, at du får nogle gode sunde dyr, som passer til dine ønsker og behov eller afsætter dine dyr til en fair pris. Dette kan både ske ved et enkelt opkøb eller et fast antal hver måned i en periode. Sammen finder vi den rigtige løsning.

 

Kvier på kontrakt

Raceskifte Web 3

Få mere at vide om VikingLivestock

Vi står klar til at rådgive og vejlede om hvilken løsning, der passer bedst til din bedrift. Udfyld og send nedenstående kontaktformular nemt og hurtigt.