Medlemsfordele Landmand 3 Vn Srgb Web

Medlemsfordele

Et godt fællesskab skaber værdi for sine medlemmer. En af de måder VikingDanmark skaber værdi på, er ved at forhandle gode rabatter til dig.

De enkelte områder indenfor medlemsfordele udvælges ud fra følgende kriterier:

  • Aftalen/produkterne skal kun være til kvægbrugere og være produkter, der anvendes tæt omkring koen.
  • Produkterne/aftalerne skal være ”fagligt” i orden og en ”ordentlig” aftale.
  • Aftalen/produkterne skal ved igangsætning kunne være prispresser på markedet.
  • Der laves ikke slagtilbud eller kampagner, men derimod bedste priser hele tiden.

 

Medicin

VikingDanmark har indgået en aftale med Vetpharm alle landets apoteker omkring salg af medicin og vacciner til VikingDanmarks medlemmer.

Aftalen bygger på, at man som Viking medlem kan handle med sit lokale apotek, men på en landsdækkende Viking prisliste med en stor Viking rabat. Selve faktureringen fra apoteket sker direkte til Viking, som sætter det på den månedlige faktura fra Viking. Herved får Vikings medlemmer en længere løbende kredit på købet, færre fakturaer samt en ekstra rabat, fordi fællesskabet VikingDanmark tager kreditrisikoen over for apoteket. Aftalen indebærer også, at der ingen gebyrer er på det enkelte køb samt fragtfri levering.

 

Gjensidige

Ideen bag aftalen med Gjensidige er at lave en samlet forsikringspakke til kvægbrugere, som virkelig er bredt dækkende og sikrer, at man som kvægbruger er dækket på alle områder – specielt kvægsygdomme kan være et svært og udækket område for mange.

Aftalen indebærer, at man som kvægbruger er sikker på, at man er dækket godt ind på alle områder og med en stærk faglig funderet forsikringspakke. Aftalen indebærer også stærke priser samt en årlig bonus på 7% for Vikings medlemmer. Ved skader står man ligeledes stærkt, da fællesskabet omkring Viking står bag den enkelte landmand.