Opdrættere hædret for VikingGenetics' toptyre

Mandag d. 4. april fejredes nogle af VikingGenetics' bedst sælgende tyre 2021, sammen med tyrenes opdrættere, på tyrestationen i Assentoft.

Den årligt tilbagevendende fejring blev en festlig begivenhed, da opdrættere af ti toptyre besøgte VikingGenetics' hovedkontor og tyrestation i Assentoft.

Opdrætterne så – og hørte om de berømte tyre, som de havde tillagt og solgt til VikingGenetics, men ikke set siden de blev afhentet som små kalve. Tyrene var de bedst sælgende i 2021, som har præget insemineringsplaner, brugsplaner og eksport over de seneste 1½ til 2 år.

 

Tyrene er nogle af de, som enten allerede bidrager eller forventes at komme til at bidrage, med sønner til den fremtidige avl i VikingGenetics. Nu, efter den aktive karriere på brugsplaner, er tyrene forbeholdt eksportmarkederne, hvor efterspørgslen er meget stor.

 

Opdrætterne som hædredes var Bent Skovgaard, Stege (VR Facit P), Jakob Gade, Skals (VR Vesty), Morten Hansen, Hjørring (VH Fillman), Søren Ernst Madsen, Brædstrup (VH Ascari og VH Heat PP), Jan Duchwaider, Skibby (VH Bahrain), Hans Rasmussen, Middelfart (VJ Giga), Nr. Haugaard I/S, Hjørring (VJ Nibiru), Allan Johansen, Billum (VB Nille) og Preben Madsen, Thisted (VB Nito).

HERO