Kan mælkeproducentens kalve blive til godt rødt oksekød?

Der er mange muligheder for, hvad en dansk kalv kan blive til. En af mulighederne er, at kalven ender som rødt oksekød. Netop dette potentiale er omdrejningspunktet for et webinar torsdag den 29. april.

På webinaret den 29. april bliver der fokuseret på paletten af muligheder, der netop er i forhold til håndtering af kalve. Der bliver blandt andet gået i dybden med Danish Crowns nye koncept om produktion af kviekød, mulighederne for at krydse med kødkvæg beskrevet, og der bliver givet en status på aktuel viden om management og produktionsøkonomi for de dyr, der skal ind i konceptet.

Baggrund for webinaret er, at vi har en fælles udfordring i forhold til, hvordan vi i fremtiden håndterer kalvene. Der er blevet arbejdet hårdt på at finde og udvikle en række forskellige løsninger, der skal sikre mælkeproducenterne flere gode muligheder for at udnytte kalvens potentiale. Eksempelvis er der fokus på at få danskerne til at spise dansk oksekød frem for oversøisk.

Webinaret er gratis, men tilmelding er nødvendig for at få tilsendt et link til deltagelse.

Du kan tilmelde dig her:

https://www.seges.tv/live/68218164/join

 

Program:

Velkomst
v/ Ida Storm, sektordirektør L&F-Kvæg

Mulige opdrætsstrategier ved stop for aflivning
v/ Rasmus Stephansen, SEGES HusdyrInnovation

Danish Crowns nye koncept for rødt kød fra krydsningskvier
v/ Gustaf Boch, Danish Crown Beef

Krydsning med kødkvæg – hvad er mulighederne og hvordan skal jeg vælge?
v/ Lisbet Holm, Viking Danmark

Management og produktionsøkonomi for krydsningskvier til rødt kød
v/ Per Spleth, SEGES HusdyrInnovation