IMG 5509

Forsikringsaftale skræddersyet til landbruget

Omkring 1,5 mio. kr. bliver betalt til de Viking medlemmer, der har benyttet sig af den forsikringsaftale, som Viking har forhandlet på plads med Gjensidige.
Peder Jakobsen har i samarbejde med sin søn Mikkel Jakobsen ansvaret for driften på Stubkærgaard. Engang bliver det Mikkel Jakobsen, der alene har ansvaret; generationsskiftet er i gang. Det er imidlertid ikke generationsskifte, det skal handle om, men derimod de papirer og aftaler, som mange af os gemmer bagerst i skuffen og hiver frem som noget af det første, når uheldet er ude. Det skal handle om forsikringer.

Penge at hente
VikingDanmark og Gjensidige har sammen lavet et forsikringstilbud, der er skræddersyet til kvægbruget og til en konkurrencedygtig pris. Viking har fået forhandlet ind i aftalen, at foreningens medlemmer modtager syv procent bonus. Den kommer fra Gjensidiges kasse, men bliver udbetalt af Viking. For 2020 bliver der udbetalt omkring 1,5 mio. kr. Viking står desuden på mål for aftalens kvalitet, da det er vigtigt, at forsikringen skal dække bredt og have de bedste dækninger, man kan få på markedet. 245 medlemmer har tegnet forsikring gennem Vikings aftale med Gjensidige. 65 nye medlemmer har desuden indgået aftale om at deres forsikringer kan flyttes fra deres nuværende selskab, og de er derved på vej ind i aftalen, oplyser Gjensidige.

IMG 5554
Peder Jakobsen

En let beslutning
Blandt dem, der skal have udbetalt bonus, er Peder Jakobsen. I hans tilfælde var det oplagt at kigge på sine forsikringer, idet han hans femårige kontrakt med hans hidtidige forsikringsselskab var ved udløbe. Trods muligheden for en genforhandling af aftalen var det en ganske let beslutning at skifte til Gjensidige, fortæller Peder Jakobsen.

 - Der var en væsentlig forskel i prisen. Så der var ikke så meget at være i tvivl om, siger han.

 - At Viking står bag, er vigtigt for mig. Vi kender Vikings brand, og vi ved, at det står for kvalitet, slår Peder Jakobsen fast.