Viking11

Mindeord - Jørgen Buur

Det er med stor sorg, vi har mistet vores højt respekterede og afholdte kollega Jørgen Buur, der er gået bort alt for tidlig efter en ubarmhjertig kræftsygdom.

 

Jørgen har med stor entusiasme bidraget til dansk kvægavl gennem hele hans arbejdsliv. Specielt Holstein racen havde Jørgens helt store passion – både når det galt om at finde den bedste genetik i ind og udland, rådgivning til hans mange landmænd eller veludført dommergerning ved utallige skuer. Jørgens viden om prægtige avlskøer og afstamninger flere led tilbage i afstamningerne var unik. Både i rådgivning og i diskussioner havde Jørgen format og kant og stod ved sine holdninger.

 

Jørgen var en afholdt kollega med stærke værdier solidt plantet i den danske muld. Også i fritiden fyldte avl, hvor det var Den Jyske Hest, som fik gavn af Jørgens store viden. Hestene var samtidig familiens store samlingspunkt og fritidsinteresse, hvor der ofte kom fine præmier med hjem fra kåringer og dyrskuer.

 

Med Jørgens pludselige bortgang tager vi afsked med et varmt menneske, som vi vil savne dybt. Vores tanker og dybeste medfølelse går til Jørgens familie i disse svære dage.

 

Æret være hans minde

 

Direktionen VikingDanmark