SenseHub™ er en succes

I 2007 startede salget af den første version af Heatime, versionen var Heatime Classic. I 2007 var der stor skepsis af, om et aktivitetsanlæg kunne finde brunsterne hos især kvierne - vi må sige, at det blev en succes. Med udgangen af 2020 bliver Classic versionen ikke længere supporteret fra vores leverandør. Der er ikke længere mange anlæg i funktion, da de fleste har opgraderet til HeatimeRuminAct®, som blev introduceret i 2014 og til den nyeste generation SenseHub™.

I 2020 er brunsten kun en meget lille det af, hvad et overvågningsanlæg skal kunne. Når der investeres i teknologi, skal system kunne klare både brunst og sundheden. SenseHub™ er i top når det gælder udpegning af dyr til nærmere tjek for sundhed. De tilbagemeldinger, vi får fra jer kvægbrugere, er vi rigtig glade for.

At SenseHub™ lever op til forventningerne, og at den giver jer den ønskede værdi, ses allerbedst i at mange efter en tid som bruger af systemet, investerer i transpondere til alle køer. Husk at vores dygtige SenseHub™ team, altid er klar til at kigge forbi for at rådgive og sparre med dig, så du får mest værdi ud af dit system.