SenseHub er en succes

I 2007 startede salget af den første version af Heatime, versionen var Heatime Classic. I 2007 var der stor skepsis af, om et aktivitetsanlæg kunne finde brunsterne hos især kvierne - vi må sige, at det blev en succes. Med udgangen af 2020 bliver Classic versionen ikke længere supporteret fra vores leverandør. Der er ikke længere mange anlæg i funktion, da de fleste har opgraderet til HeatimeRuminAct®, som blev introduceret i 2014 og til den nyeste generation SenseHub.

I 2020 er brunsten kun en meget lille det af, hvad et overvågningsanlæg skal kunne. Når der investeres i teknologi, skal system kunne klare både brunst og sundheden. SenseHub er i top når det gælder udpegning af dyr til nærmere tjek for sundhed. De tilbagemeldinger, vi får fra jer kvægbrugere, er vi rigtig glade for.

At SenseHub lever op til forventningerne, og at den giver jer den ønskede værdi, ses allerbedst i at mange efter en tid som bruger af systemet, investerer i transpondere til alle køer. Husk at vores dygtige SenseHub team, altid er klar til at kigge forbi for at rådgive og sparre med dig, så du får mest værdi ud af dit system.