IMG 6306 Srgb Web

”Milk Bar giver en bedre tilvækst”

Boudewijn Hans Ijdema foretrækker at bruge Milk Bar, når kalvene skal fodres. Det er nemt, og det giver en bedre tilvækst, mener han.

Boudewijn Hans Ijdema er hollænder, men købte en bedrift i Kjellerup for fem år siden.

Det første år brugte han skåle til kalvene, men efter et år skiftede han til Milk Bar-systemet, som han allerede kendte fra Holland:

”Milk Bar letter arbejdet, for vi blander bare én stor portion og fylder i spanden. Desuden ser jeg en bedre tilvækst, end da kalvene fik mælken i skåle, for med Milk Bar kan de drikke, når de har lyst og løbende i stedet for at få deres ration på én gang. Og det gør altså, at de drikker mere. Jeg tror da også, at det er bedre for deres maver at fordele måltidet,” siger Boudewijn.

IMG 6309 Srgb Web

På bedriften i Kjellerup består blandingen af 70 procent råmælk og 30 procent mælkeerstatning. I starten får kalvene seks liter om dagen, men efter få dage kan de få mælken ad libitum. Og det er et hit.

 

Boudewijn Hans Ijdema

  • Mælkeproducent på Fruerlundgaard i Kjellerup
  • 580 Holstein køer
101431 Milk Bar 6 Sutter Web

Milk Bar suttekar med 6 sutter - 36 L

Med justerbare kroge til at hænge over forværket. Suttekar med den specielt udviklede Milk Bar sut der sikrer at kalven sutter korrekt. Se hele vores sortiment af Milk Bar produkter på vikshop.dk

600,- pr. stk. v./5 stk.

Pris pr. stk. v./1: 625,00