Handelsbetingelser - VikShop

Handelsbetingelser

Aftalevilkår for handel på www.vikingdanmark.dk

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på www.vikshop.dk

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter som er bestilt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. VikShop har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte varer, udgåede varer og lignende situationer.

Såfremt du har indtastet korrekt e-mailadresse ved køb, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. VikShop opbevarer ikke ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til dig.

Alle aftaler indgås på dansk.

 

Priser

Alle priser vil blive pålagt 25% moms og være i Danske Kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland

 

VikShop produkter

Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort og Visa/Dankort.
Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og www.vikingdanmark.dk.

Vi opkræver ikke noget betalingsgebyr. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra VikShop. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Som medlem af VikingDanmark kan du vælge at betale med betalingskort eller betale via Viking fakturaen. Ikke medlemmer skal betale med betalingskort.

 

Levering

Alle ordrer under 750,00 DKK opkræves 50,00 DDK i fragtomkostninger til en adresse i Danmark.
Alle ordrer over 750,00 DKK sendes fragtfrit til en adresse i Danmark.
Skal ordren sendes til en adresse udenfor Danmark, betaler kunden selv for de ekstra fragtomkostninger.

Forsendelsen af varerne sker med Danske Fragtmænd og vil normalt blive leveret indenfor 1-3 arbejdsdage. Hvis vi ikke har mulighed for dette på grund af udsolgte varer m.m. vil du blive kontaktet hurtigst mulig efter vi har modtaget ordren.

 

Fortrydelsesret

VikShop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varerne kan returnes, sammen med en kopi af din faktura og en retur årsag, via inseminør, sædbil eller sendes til:

Vikshop Lager

Virkevangen 48

8960 Randers SØ

 

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til [email protected] eller 3038 0029.

Mandag til torsdag kl. 8:00 - 16:00
Fredag kl. 8:00 - 13:00

Mails sendt i åbningstiden besvares normalt indenfor 24 timer, eller førstkommende hverdag.


Sæd

Betaling

Betaling foregår via din Viking faktura.

 

Levering

Levering foregår via sædbilsruterne. Sædbilen kører i dit område her 14. dag. Ved bestilling kan du se din aktuelle leveringsdato. Bestilling af sæd skal ske 2 hverdage før planlagt leverings tidspunkt.

Levering uden for ordinære sædrute kan tilbydes mod tillæg på 999 DKK.

 

Er du i tvivl

Kan du kontakte VikingDanmark på tlf. 8728 2000 eller din avlsrådgiver.

Mandag til torsdag kl. 8:00 - 16:00
Fredag kl. 8:00 - 13:00


Reklamationsret

Opdager du fejl eller mangel ved en købt vare, skal du straks kontakte VikingDanmark.

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte VikShop og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte VikShop.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil VikShop søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for VikShop. Varerne kan returnes, sammen med en kopi af din faktura og en retur årsag, via inseminør, sædbil eller sendes til:

Vikshop Lager
Virkevangen 48
8960 Randers SØ

Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks efter en fejl eller mangel er konstateret. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en undersøgelse af den købte vare, straks efter modtagelsen af varen.

VikingDanmark påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af indholdet på www.vikingdanmark.dk  eller tredjemands brug heraf, hvad enten det skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i indholdet eller andre årsager. VikingDanmark er således i intet tilfælde ansvarlig for tab, direkte såvel som indirekte, som brugere måtte lide ved at anvende de indlagte informationer. Ligeledes kan VikingDanmark ikke gøres ansvarlig for indhold på andre hjemmesider, som www.vikingdanmark.dk har links til.