Handelsbetingelser - VikShop

Handelsbetingelser for køb af produkter i VikShop

Disse handelsbetingelser indeholder informationer om dine rettigheder og pligter, når du handler på www.vikingdanmark.dk

 

1. Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre sker via www.vikingdanmark.dk/da-dk/vikshop

Når du har afgivet en varebestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter som er bestilt. Dette automatiske svar er ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse, og VikingDanmark har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte varer, udgåede varer og lignende situationer.

Såfremt du har indtastet korrekt e-mailadresse ved bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. VikingDanmark opbevarer ikke ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til dig.

Alle aftaler indgås på dansk.

 

2. Priser

Alle priser vil blive pålagt 25% moms og være i danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

 

3. Betaling

Som medlem af VikingDanmark kan du vælge at betale online med betalingskort eller betale via Viking fakturaen. Ikke medlemmer skal betale online med betalingskort.

Betaling online kan ske ved brug af Dankort og Visa/Dankort.
Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og www.vikingdanmark.dk/da-dk/vikshop.

Vi opkræver ikke noget betalingsgebyr. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra VikShop. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

4. Levering

Alle ordrer under 950,00 DKK + moms opkræves 65,00 DKK + moms i fragtomkostninger til en adresse i Danmark.
Alle ordrer over 950,00 DKK + moms sendes fragtfrit til en adresse i Danmark.
Skal ordren sendes til en adresse udenfor Danmark, betaler kunden selv for de ekstra fragtomkostninger.

Forsendelsen af varerne sker med Danske Fragtmænd og vil normalt blive leveret indenfor 2-4 arbejdsdage. Hvis vi ikke har mulighed for dette på grund af udsolgte varer m.m. vil du blive kontaktet hurtigst mulig efter vi har modtaget ordren.

 

5. Fortrydelsesret

VikingDanmark yder 14 dages fortrydelsesret på varer købt i VikShop, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

 

6. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du 24 måneders reklamationsret på alle varer. 

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte VikShop og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte VikShop.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil VikShop søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for VikShop. Varerne kan returneres sammen med en kopi af din faktura og en retur årsag via inseminør, sædbil eller sendes til:

Vikshop Lager
Virkevangen 48
8960 Randers SØ

Medmindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks efter en fejl eller mangel er konstateret. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en undersøgelse af den købte vare, straks efter modtagelsen af varen.

 

7. Erstatningsansvar

VikingDanmark påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af indholdet på VikShop.dk eller tredjemands brug heraf, hvad enten det skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i indholdet eller andre årsager. Viking Danmark er således i intet tilfælde ansvarlig for tab, direkte såvel som indirekte, som brugere måtte lide ved at anvende de indlagte informationer. Ligeledes kan Viking Danmark ikke gøres ansvarlig for indhold på andre hjemmesider, som VikShop.dk har links til.

VikingDanmark er ikke ansvarlig for driftstab, avancetab, tab af data, tab af goodwill eller andet indirekte og/eller ikke-økonomisk tab.

VikingDanmarks ansvar er under alle omstændigheder begrænset beløbsmæssigt, således at erstatning aldrig kan overstige et beløb på 1.000.000 DKK.

 

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

VikingDanmark tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer og underleverandører.

 

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til [email protected] eller 3038 0029.

Mandag til torsdag kl. 8.00 – 16.00
Fredag kl. 8.00 – 13.00

Mails sendt i åbningstiden besvares normalt indenfor 24 timer.