Hvilken boks skal jeg vælge


650-SP0 er den helt simple boks med elektrisk seleløft der bruges til at løfte koen. Resten af funktionerne foregår manuelt med sikkerheds-håndsving. Dette er boksen til landmanden, der selv vil kunne tage en halt ko i boks men stadig ikke skal have mange køer i boksen hver uge. Velegnet til mindre besætninger under 100 køer og dig der bare skal kunne lægge en sko eller forbinding et par gange om ugen.

Model 650-SP2 er designet til mellemstore og store landbrug. Hydralisk hæve/sænke, seleløft og spil til ben. Manuel frontlåge, baglåge og klovstyreplader. Boksen er udviklet med henblik på et lavt støjniveau og minimal vedligeholdelse. Den ideelle løsning, når der lægges vægt på hurtig, effektiv og sikker klovbeskæring. Henvender sig til besætninger med 100 – 250 køer.

Model 650-SP2 Hydra er designet til mellemstore og store landbrug. Alle funktioner med undtagelse af baglågen, er hydraulisk styret. Hæve/sænke, seleløft, spil til ben, frontlåge og klovstyreplader. Boksen er udviklet med henblik på et lavt støjniveau og mindre vedligeholdelse. Den ideelle løsning, når der lægges vægt på hurtig, effektiv og sikker klovbeskæring. Henvender sig til besætninger med 250 – 400 køer.

Model 650-SP2 Hydra - pris 166.800 kr.

650-SP3 er en professionel boks udviklet til klovbeskærer og større landbrug. Alle funktioner er fuld hydrauliske og boksen sikre at det er let og hurtig at få dyr ind og ud af boksen. Boksen er støjsvag og gør det let og hurtigt at klovbeskærer mange køer. Besætninger med 400 – 1000 køer.

Model 800-1 er den topproffesionelle boks der er hurtigere, mere støjsvag og kraftigere bygget end 650-SP3. Den er desuden udstyret med frontspil og varmeskab til limen. Dette er boksen som de fleste klovbeskærere bruger og med denne boks får du det bedste der findes på markedet. Besætninger med over 1000 køer.

Få rådgivning ved Vikings klovekspert

Kontakt dyrlæge og klovspecialist Kurt Bach, M +45 4033 1510, [email protected]