RDM Årsmøde 2023

15. september i Ribe med besætningsbesøg hos Flemming Jørgensen, Lintrup.

Igen i år er Årsmødet opdelt, da overnatning er på et andet lokalitet den selve Årsmødet. I år er overnatning i Ribe Byferie Resort, Damvej 34, 6760 Ribe.

Dagen starter i Ribe Fritidscenter, Sportsvej 8, 6760 Ribe, med brunch a la tidligere år efterfulgt af den faglige del samt hædring af vinderen af Topdanmarks Sundhedspris. Forudsætningen for at komme i betragtning til Sundhedsprisen er, at du har styr på sundheden i din besætning!
Ledsagerne har mulighed for at opleve Aslak Skjøth sammen med Rikke Jensen (datter) kendt fra DR's program "Alene i vildmarken" og temaet er: "Oplevelser fra Alene i Vildmarken" - et liv uden mobil, sms og mail.

Herefter går turen til besøgsværten Flemming Jørgensen, Lintrup. 
Når dørene åbnes til Flemming Jørgensens ejendom, vil vi være vidner til et stærkt engagement i avlsarbejde og gode produktionsresultater. Stalden huser 115 årskøer med tilhørende opdræt. I stalden finder vi både RDM, Holstein og enkelte krydsninger, som malkes med DeLaval robotter. Flemming har styr på alle køernes styrker og finesser.
Alle kvier genomisk testes og det har ført til mange røde tyre til avlsprogrammer; de seneste er VR Froggy, VR Howard og VR Frido.

Dagen afsluttes med festmiddag og uddeling af hædersbevisninger mv.

Dagen program:
Kl. 08.15 Brunch i Ribe Fritidscenter, Ribe
Kl. 09.15 Velkomst v/Hans Peter Lildholdt
Kl. 09.30 Fagligt møde og uddeling af Topdanmarks Sundhedspris på besætningsniveau samt  ledsagerarrangement v/Aslak Skjøth: "Oplevelser fra Alene i vildmarken"
Kl. 11.45 Afgang til besøgsværten Flemming Jørgensen, Lintrup
Kl. 12.15 Besøgsværten byder velkommen
Kl. 15.30 Gæster og sponsorer forlader ejendommen
Kl. 16.30 Indkvartering på Ribe Byferie Resort
Kl. 18.30 Festmiddag med hædringer efterfulgt af musik og dans
Kl. 01.00 Afslutning og natmad

Tilmelding senest 21. august. Vi har ikke længere rådighed over reserverede værelser.
Har du ikke fået dig tilmeldt rettidigt og ønsker du overnatning, skal du kontakte Gerda Hansen, tlf.: 2147 3896, [email protected] - måske kan vi finde en løsning!

Online tilmelding er stadig åben indtil 31. august dog med undtagelse af overnatning, jf. ovenstående.