Trives du i et job, hvor samarbejdsfladen er stor, og hvor dine evner til at holde overblik og sikre fremdrift i opgaverne er afgørende? Så er jobbet her måske noget for dig.  

Du kommer til at samarbejde med vidt forskellige personer, i en dynamisk virksomhed under evig udvikling og godt humør - lyder det som noget for dig?

Og tænker du samtidigt at overblik og struktur rimer på at få opgaverne løst - ja så er der al mulig grund til at læse videre.

VikingDanmark søger en kompetent teknisk IT-supporter til at hjælpe i vores IT-team som består af tre personer. Du får gode muligheder for at præge stillingen, og måden opgaverne bliver løst på. Vi lægger vægt på frihed under ansvar.

 

Dine opgaver 

Du vil indgå i den daglige IT-support i VikingDanmark, og derudover bliver du tilknyttet vores SenseHub- team og får her igennem en stor berøringsflade internt i VikingDanmark og blandt vores medlemmer.

Du skal ikke forvente, at mange dage bliver ens, for din opgaver bliver vidt forskellige. Nogle handler om driften af vores it-systemer, og om at hjælpe kollegaer med it-problemer og installering af hardware og software. Andre opgaver handler om udvikling.  

Vi forventer, at du…

  • har et særdeles godt kendskab til styresystemer og IT generelt
  • arbejder struktureret og målrettet med opgaverne, og at du overholder deadlines
  • bliver motiveret af at være med til at skabe og vedligeholde nye arbejdsprocesser
  • har kendskab til at arbejde med netværksløsninger eksempelvis VPN og Wifi
  • kan dansk og engelsk i skrift og tale
  • har interesse i udvikling og IT sikkerhed
  • Assistance via Teamviewer
  • Har kendskab til installation af pc’er til kollegaer på hhv. kontoret og landevejen
  • Indgå i hotline og supportere Vikings ansatte

 

I dit nuværende job håndterer du både tekniske og IT-mæssige opgaver, og du har en solid og bred erfaring fra en teknisk og/eller IT-servicefunktion, hvor du har haft stor kontakt til kollegerne. Du skal have mod på at udforske ukendte opgaver.

 

Et stærkt team  

Vi tilbyder en stilling i en virksomhed, der er kendetegnet ved en flad og uformel struktur, hvor vi værner om vores sunde værdier, det gode fællesskab med kolleger og den positive tilgang til udfordringerne.

Hver en jobfunktion hos os er vigtig. Vi er et team og løfter i flok hen imod vores fælles og ambitiøse mål.

 

Ansøgningsfrist: Mandag d. 16. januar 2023

Forventet tiltrædelse: 1. marts 2023 eller hurtigst muligt.

Arbejdsstedet er Koldkærgård, Agro Food Park 12, Aarhus N.

 

Din ansøgning 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lisbet Holm, Vicedirektør på tlf. 4018 5511.

Upload CV og ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside:

https://www.vikingdanmark.dk/da-dk/ledige-stillinger

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

 

Om virksomheden:

VikingDanmark er en virksomhed, der er ejet af 5.000 danske kvægbrugere. At VikingDanmark er medlemsejet betyder, at alt hvad virksomheden beskæftiger sig med, skal bidrage til kvægbrugerens bundlinje. Herudover er VikingDanmark medejer af en række virksomheder, blandt andet SimHerd A/S, et software/management program, og 50 % af VikingGenetics, som er en avlsvirksomhed, der producerer tyresæd. VikingDanmarks kerneopgave er og bliver rådgivning og reproduktionsservice til danske kvægbrugere.