VikingDanmark søger en engageret og kompetent avlsrådgiver til vores rådgiverteam. Dit overordnede ansvar er rådgivning om avl og reproduktion samt salg af produkter og ydelser.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant faglig viden - det kan være i kraft af din uddannelse som agronom, teknolog eller lignende, men erfaring med kvæg, rådgivning og salg samt dine personlige egenskaber er mindst lige så vigtige.

Her er det afgørende, at du opbygger gode relationer til kunder og kolleger, er serviceminded og fokuserer på at finde løsninger, der matcher kvægbrugerens behov, så det skaber værdi for VikingDanmarks medlemmer.

Vi tilbyder:

En selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed, der er ejet af danske kvægbrugere. VikingDanmark tilbyder et spændende job, hvor du vil indgå i et team, som i fællesskab har det overordnede ansvar for en kundegruppe. Hos os får du et alsidigt job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling og løn efter kvalifikationer. Du får en stor kontaktflade i din hverdag og kommer til at indgå i en virksomhed, hvor nøgleordene blandt andet er engagement og samarbejde.

 

Se det fulde stillingsopslag her og ansøg stillingen.