Rick Van Heesch

Skive

Alder: 36

By Skive

 

 

Hvorfor stiller du op til bestyrelsen?

Fordi jeg synes, at bestyrelser skal have bredde og diversitet, jeg kan bidrage med min generations synspunkter. Jeg har ikke parti i en bestemt race, men vil hellere se på helheden.

 

Hvad ønsker du at opnå med dit engagement?

At holde Viking i den retning, der giver mening for den enkelte landmand. Minde Viking om, hvad de består af og holde en finger i jorden.

 

Hvilke kompetencer har du indenfor flg. områder – Strategi, økonomi, ledelse, kommunikation, relationer?

Jeg har skabt strategier derhjemme og i andre sammenhænge, ang. økonomien har jeg fat i min egne virksomheder og en bestyrelses post. En leder kan man ikke blive, det er noget man er født til, har dog løbende taget lederuddannelser. At lede er også at kommunikere.

 

Hvordan ser du Vikings opgaver og muligheder nu og i fremtiden?

Vikings opgave er at servicere den enkelte landmand / mælkeproducent med henblik på at skabe de bedste resultater i forhold til avl, reproduktion, sundhed, som resulterer i en bedre økonomi for landmanden.
Fremtiden: bibeholde momentum og skabe vækst, hvis det relaterer til vores grundsten.

 

Hvordan har du tænkt dig at bidrage til Vikings udvikling?

Være den næste generations stemme og sørge for udviklingen på alle områder, der giver mening med tanker på den enkelte landmands behov.

 

Hvad kan du tilføre Viking?

Gå på mod, konstruktive dialoger uanset meninger, refleksioner, lyttende overfor medlemmer, repræsentanter og medarbejdere og tage det med ind i bestyrelsen, forholde mig positiv omkring udviklingen af Viking i fremtiden.