Kopi Af Design Uden Navn

VikingGenetics ansætter ny administrerende direktør

Louise Helmer har et indgående kendskab til dansk landbrug og mange års ledelseserfaring. Fremover skal hun stå i spidsen for VikingGenetics.

Ifølge VikingGenetics’ bestyrelsesformand Per-Johan Svensson er Louise Helmers stærke ledelsesevner og store branchekendskab kraftigt medvirkende til, at det netop blev hende, som skal lede VikingGenetics.

Louise Helmer kommer fra en stilling som selvstændig konsulent, hvor hun især har haft fokus på udvikling, ESG og strategi. Hun har desuden været administrerende direktør i den fynske rådgivervirksomhed Centrovice, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med kvæg.

- Jeg har en tillidsbaseret ledelsesstil. Langt de fleste medarbejdere vil gerne tage et ansvar, jeg er god til at skabe de rammer, hvor folk netop kan få lov til at tage et ansvar og udnytte deres styrker. Jeg er desuden god til at lytte til folks idéer og skabe fællesskab, så idéerne kan være med til at sikre, at vi når vores mål og lever op til vores værdier, siger Louise Helmer og forklarer, at hun ser frem til at fokusere på mælkeproducenten samt at styrke eksporten og samarbejdet mellem VikingGenetics og ejerkredsen. Det vil sige finske Faba, VikingDanmark samt svenske Växa.

Louise Helmer har i øvrigt dansk landbrug i sit DNA. Hun er således vokset op på en sjællandsk gård, hvor der dog ikke var kvægbrug men grise og planteavl. I dag bor Louise Helmer i Fredericia med sin familie.

Louise tiltrådte stillingen som administrerende direktør i VikingGenetics den 1. august.