Untitled Design (52)

Det kommer jo os medlemmer til gode

Jacob Nielsen bruger 70 procent X-Vik på sine kvier, køerne får primært Y-Vik Angus. Her ses han sammen med sin driftsleder Wouter de Sain (th).

Jacob Nielsen køber vacciner og medicin gennem Vikings indkøbsaftale. Det er nemt, han får rabat, og så hjælper det med til at holde prisen på sæd og service nede, forklarer han.

Jeg kan godt lide tanken om, at det også kommer os selv til gavn, siger mælkeproducent Jacob Nielsen. Det er indkøbsaftalen mellem Viking og VetPharm, han taler om. Jacob Nielsen køber vacciner og medicin gennem aftalen, og som medlem af Viking får han ti procent rabat. En rabat, der i øvrigt vokser i takt med indkøbets størrelse.
- Det kommer jo også os medlemmer til gode, fordi det er med til at fortynde øvrige omkostninger i Viking, og samtidig har vi de seneste par år fået tilbagebetaling af Vikings overskud, siger Jacob Nielsen.

Alt bliver samlet
For at gøre brug af indkøbsaftalen mellem Viking og VetPharm skal man kontakte sit lokale landbrugsapotek. På Vikings hjemmeside kan man se, hvilke apoteker, der er med i indkøbsaftalen. Så sørger apoteket for, at du bliver oprettet som Viking-kunde. Når man modtager en recept fra dyrlægen, skal denne sendes til landbrugsapoteket.

Netop praktikken er et andet aspekt ved indkøbsaftalen, som Jacob Nielsen værdsætter. Han driver en besætning med 765 Jersey-køer i Starup, nær Grindsted. Både køer og ungdyr er samlet på samme ejendom. Samlet er også hans udgifter til vacciner, medicin og andre ydelser fra Viking.
- Alt fra Viking bliver samlet på en faktura. Det er virkeligt nemt. Og nu er ydelseskontrollen jo også kommet med på fakturaen, siger han.
- Før fik vi vores medicin fra apoteket i Varde. Det gør vi stadig, så det er det samme, tilføjer mælkeproducenten. Det er i øvrigt primært køb af vacciner, Jacob Nielsen bruger indkøbsaftalen til.
- Vi køber en del vacciner, så vi forhåbentlig kan spare nogle behandlinger, forklarer han og understreger, at er der brug for medicin, så køber han også det gennem indkøbsaftalen.

Vil du også have rabat på vacciner og medicin?
Ønsker du at benytte dig af indkøbsaftalen mellem Viking og VetPharm, skal du tage kontakt til et af de 34 apoteker, der er med i aftalen. Du finder en liste her. Så sørger apoteket for, at du bliver oprettet som Viking-kunde.

Værd at vide om indkøbsaftalen

• Der er dag-til-dag levering • Indkøb bliver sat på den månedlige faktura fra Viking • Der er ingen faktureringsgebyr