Øremærker

ALLFLEX dan-mark og VikingDanmark har indgået en samarbejdsaftale omkring øremærker. Aftalen betyder, at de landmænd, der er tilmeldt bonusprogrammet, har mulighed for at optjene 30% rabat på DNA øremærker og 15% rabat på standard- og erstatningsøremærker.

Alle landmænd, der er medlem af VikingDanmark, har mulighed for at tilmelde sig bonusprogrammet.

 

Tilmelding

For at optjene bonus skal man tilmeldes bonusprogrammet. Det gøres nemt og hurtigt på: www.allflex.dk/bonus

 

Vilkår

For at opnå bonus skal du udelukkende købe seriemærker fra ALLFLEX dan-mark. Hvis du bestiller seriemærker fra andre producenter, mister du tidligere optjent bonus i det år. Bonus beregnes i forhold til de til enhver tid gældende listepriser (ekskl. moms). Hvis du i forbindelse med køb af øremærker har opnået anden rabat, fratrækkes dette i din bonus. Bonus opgøres pr. kalenderår – det første år fra tilmeldingstidspunktet, og den udbetales i februar via VikingDanmark. Læs alle detaljer på www.allflex.dk/bonus

Bestil mindst 100 stk. Allflex DNA øremærker første gang og få en gratis DNA tang

Kommunikation

Kommunikationen foregår primært via e-mail, og det er til enhver tid dit ansvar at sørge for, at du har givet os din korrekte mail-adresse, og at dit spam-filter er indstillet, så vores e-mails til dig ikke bliver fanget deri.

 

Spørgsmål

Spørgsmål vedrørende bonusprogrammet kan stilles til ALLFLEX dan-mark på e-mail: [email protected] / telefon: 9781 1555.